Betsson poker

Goddag, herrar. Kom ihåg Vitaly Kush. Innan du började nästa konversation med dig, ville jag tacka alla deltagare på min webbplats kushvsporte.ru för deras förtroende och stöd. Jag kommer i sin tur att göra allt för att göra vår resurs ännu bättre och mer användbar.

Jag har en gång sagt att Internetet Betsson helt enkelt är överväldigat med förfrågningar som “matchningsfria matcher för fotboll”, “Exakt matchningsfixering”, “100% hundar” och mycket liknande nonsens. Sådana människor bryr sig inte riktigt om vem som är leverantören av sådana matcher, och varifrån de kommer ifrån. Huvudet här är deras köp och, naturligtvis, till ett lägre pris. Varje självrespektiv kapper är förmodligen trött på att förklara för nybörjare på sina sidor att en kontraktsmatch inte kan vara fri.

Ja, allt är som om en vägg med ärter, någon förstår detta med tiden, och någon lägger envis pengar på sådana händelser. Dessa människor har redan gått vilse vad gäller vadslagning och i allmänhet vad gäller vadslagningsverksamheten som helhet. Och om en kontraktsmatch sker någonstans, så kan vi, vanliga människor, inte känna till det, eftersom sådan information är tillgänglig för flera “stötar” i denna fråga, och det är uppenbart att dess utgivning till Internet helt enkelt utesluts.

Nåväl, jag köpte denna match Betsson för pennies eller ens hittade den “av en slump” – och då vad? Förstår dig äntligen att du riskerar dina pengar. Hoppas på ett mirakel här är dumt. Även om människor som har mött den första matchen med löjlig chans, har inget att säga om mirakel, lycka till och andra aspekter, för nu är spelaren säker på att sådana förutsägelser är 100% passbara och kommer att fortsätta satsa. Utfallet är vanligtvis förutbestämt.

Ja, och sticka en gång om året skott. Så här: lycka, lyckosamfall, en sak av slump, för att uttrycka det enkelt. I sådana situationer blir det bättre för spelaren att få den första matchen att misslyckas, men snarare två på en gång, så att en förnuftig tanke kommer att komma ihåg att allt detta Betsson inte fungerar. När allt kommer omkring kommer en seger i en sådan “fri” match, eller till och med två, direkt spelaren över himlen (ja, någon kommer att le och säga, tre meter).

Se vidare: bets-se.com