De svenska hockeyspelarna drev tyskarna tätt och hjälpte dem med blinda mål

“Jag tror att nu är det tyskarna har spelat en riktigt bra match. De kunde försvara tätt och skulle inte låta oss in i ett stort antal chanser. Det är därför vi är glada för segern “, sa författaren till det andra målet för den svenska Joakim Lindström.

Tyskarna ville återuppliva sina hopp om att göra det till kvartsfinal, men i början var de tvungna att försvara sig och svenskarna flera försök varma målvakt Pielmeier. Den första stora chansen var dock för det tyska laget. Daschner skott från cirkeln för att kasta stämplat Enrothovými pole bakom ryggen.

Den första perioden slutade i mitten för att ersätta plexiglas, som inte varade en av de kämpar för ersättning. Domaren skickade lagen in i förarhytter som passerar efter pausen, resten av den inledande delen.

Svenskarna fortsatte att matcha hoppade väl, vid 12.På en minut skickade de dem till Möller. 85 sekunder senare tog han upp Lindstrom med ett bra slag, och det tycktes att de favoriserade nordiska människorna skulle ha tre poäng i sin lätthet. Men det var sant. Tyskland lyckades använda matchens första makt i den 16: e minuten när syndaren Ekholma skickade tidigt tillbaka till spelet Kink. Sverige missade sedan en fem minuters uppstart över Daschners fel, för vilken duellen slutade.

Halvvägs genom det grundläggande spelet var det överraskande balanserat. Krämmer utnyttjade nederlaget i den svenska kicken och trots att han var tuff lyckades han slå bluffen till slut. Svenskarna var lyckliga innan den andra pausen, att Reimer inte kom tillbaka.

Den sista tredjedelen av säsongen har tagit medspelaren lite mer ansvarsfullt.Perfekt riktade Tangent Klingberg svenskarna återvände i slutet av ledningen 43 minuter, en stund senare tog i stolpen Ekman-Larsson. Lugnande två mål leda tillbaka nordbor i 49: e minuten sitt andra hit hem Möller.

Tyskarna spelade sedan en kort stund i fem mot tre. När krafterna på isen avvecklas utlöste fortfarande hopp för poäng vunnit segel, men genom sin slutliga power play hade status av en 4: 3. Ändrade

“Jag tror att det var på vår sida fortfarande klart den bästa matchningen turnering. Vi gjorde allt vi kunde för att slå dem. Vi har gjort bra lagarbete och haft tillräckligt med chanser att lyckas. Jag tror att vi förtjänade mer än att förlora 3: 4, men vad kan vi göra? Ingenting.Nu måste vi titta vidare, Lettland väntar på oss imorgon, säger tysk framåt Michael Wolf.