Elton: Vem är den lägsta fotbollsspelaren i världen?

Anpassning var inte lätt – Elton visste bara några hälsningsord och hur “boll” var på arabiska men det hindrade honom inte från att bli huvudstjärnan. Han älskade här, och han talade varmt om livet i Mellanöstern.

“Jag har bott i Arabien i nio år nu, och jag kan inte säga något dåligt. Livet är lugnt, inget att klaga på. Araber som jag. ”
Och verkligen, vad ska man klaga på? Till exempel, tidigare var huset på väggen en rolig bil. Han bosatte sig väl. Men enligt Elton själv kvarstår denna dekoration från tidigare ägare. I allmänhet var den enda svårigheten associerad med den ursprungliga anpassningsperioden när han “fångade” medan han fotograferade med sina kvinnliga fans. Endast ett samtal till sheikh, som äger klubben, bestämde sig för allt. Under senare år har han ofta laddat upp videor med barn som spelar Saudiaras salmi.

Elton: Vem är den lägsta fotbollsspelaren i världen?

Ja, det är svårt att jämföra Elton med Messi, men han visade sig väldigt bra med tanke på hans fysiska data. Kritiker talar ofta varmt av långa fotbollsspelare som Peter Crouch, men att vara hög i fotboll är lättare än låg. Tidigare var det en allvarlig fördom mot sådana spelare, men tack vare Elton kommer många unga fotbollsspelare att lättare lyckas med sin valda väg. Av denna anledning bör Elton skrivas och prata om.

Nu är Elton 32 år gammal, han är kaptenen i Al-Qadisiyah. Kanske är det dags att avsluta en karriär, men hur kan man förutse någonting när det gäller en sådan spelare?

Under lång tid var fotboll i USA, kallad av lokala amatörer av denna sport, inte en viktig sport i amerikanernas liv. Vågorna började luta sig till fotboll när Mastodon målvaktskonst i Brad Friedel och Casey Keller, liksom en mästare i spelet med huvudet Bradley McBride, började förklara sig. USA-landslaget, som nästan alltid bestod av infödda i olika stater, blev i slutet av 2000-talet en av de mest tekniska fotbollsspelarna i landets historia som lämnade fotboll på grund av skador vid 29 års ålder.