Ingen strid! säger Ščasný. Även vinsten över Brno behövde inte rädda Italien

De säger att de skilde sig i Italien. Italienska medier säger åtminstone att coach Andrea Stramaccioni före sitt överklagande hävdade efter matchen med Brno (1: 1) med Zdenek Ščasným, sportchef i fotboll Sparta. “Inget argument var inte, som jag kan bekräfta Tomas Rosicky, som går överallt med mig”, ler Ščasný efter Letná klubb införs som ny tränare Paul Hapala.

Den italienska versionen säger att Ščasný ville ge den italienska tränaren ett taktiskt förslag till den dödliga duellens brott med Brno. De säger att han misslyckades, så han hade ett strid mot hela laget efter matchen.

“Jag söker inte och jag vet inte vem som lämnade meddelandet. Det fanns ingen bristning. Jag har den fördelen att där jag dök upp, var han med mig, Tomas Rosicky, “avser Zdeněk Ščasný att bevittna hans rådgivare.

Andrea Stramaccioni berättade för italienska medier att han inte kunde fortsätta på Letna eftersom hans samarbete med regissören inte var möjligt.

“Har du känslan av att han avgick sig …? Tja, “The Devil Ščasný.” Nej, han ville bygga laget på. Inget tryck från mig där. Jag förstår att han inte vill lämna med en känsla av att något var misskött och letar efter vem som bär skulden “, tillägger han.

De såg inte hoppets ljus
Simmental påminner om att Stramaccioni själv krävde att en sportdirektör skulle utses efter en dålig höst.