Kvitova kommer att spela finalen i Madrid, Berdych är i semifinalerna

Kvitova för titeln, kommer att möta Svetlana Kuznetsova, det ryska duell som oväntat besegrade Sharapova Miarii 6: 2, 6: 4.

Kvitova var helt klart bättre i Madrid semifinal. Williams, men har samlat 19 Grand Slam-titlar i singel och har vunnit totalt 66 turneringar, ofta bara desperat vifta med händerna och skakade på huvudet under tryck felade.

“Detta är helt klart på resultatet jag inte förväntar sig. Men jag visste vad jag var tvungen att spela som jag måste gå aggressivt, aktivt.Och börja med det innan hon gjorde det, säger Kvitova. “Glädjen som jag slog henne, naturligtvis gör jag, men för det mesta jag är glad att jag i finalen”, säger tjugofem tjeckiska spelare.

tjugofem dubbel Wimbledon-mästaren Kvitova idag spelade mot Williams fem gånger, och tillsammans vann bara en uppsättning . Idag har hon gått från början till poäng. För ett ögonblick tvekade hon bara i det fjärde spelet och slutet på den andra uppsättningen. Efter 73 minuter, dock chans att lyckas i livet låt gifta matchen slutade Williams slår nätet

Kvitova saktade för ett ögonblick ensam på en utbrytning efter en 2: 1., Som hon dubbelkritiseras tre och donerade en amerikansk uppgörelse. Men då vann hon sex matcher i rad och hon var fortfarande på topp.Efter en andra utbrytning i den andra uppsättningen han ledde World fyra 5: 1, men vara lite dramatisk slutsats, har en chans att vinna turneringen för andra gången i Madrid. Den lokala Trophy har varit under 2011.

Formuläret två veckor före Roland Garros vill sälja dem i finalen mot Kuznetsova. Kvitova har sin framgångsrika historia av 3: 1, men så sent som förra året på lera i Franska öppna Rusca dukade efter en stor strid. Han kan därför inte förlora från Paris att återvända och även att hämnas Lucie Safarova, som torsdag mot Kuznetsova inte blev två matchbollar.

Kuznetsova i semifinal i den ryska kampen slog ut regerande mästare och världsetta tre Maria Sharapova utan förlust av service. </P >

sjätte seedade Berdych i en match med Isner inför som förväntat översvämnings es täckt ganska högt amerikansk skickar 29I utbyte, men han var tjeckiska tennisspelare från den andra uppsättningen bättre, och efter även han inledde sin verksamhet den första tjänsten beslutades två tie-Breac.

Det första förkortade spel som erbjuds en balanserad kamp där även Berdych vände mot matchbollar, men i själva arkivering bort med hård service, och därefter vann 9: 7 Den andra tie-break hade varit en entydig fråga devětadvacetiletého tjeckiska tennisspelare, som efter att ha vunnit 7: 1. Avancerade till sin åttonde årets turnering, den sjunde semifinalen

I kampen för den sista Berdych väntar duell med den tredje seedade Nadal, som efter sjutton nederlag i rad slog på årets Australian Open. Men om leran av Roland Garros vinnare nio gånger förlorat alla sex av ömsesidiga dueller.År 2006 vann Berdych över den berömda spanien i Madrid, men då spelade han i hallen på en hård yta.