Situationen på stånden har förbättrats

Efter “Manchester United” bröt upp med vanärade Jose Mourinho och huvudtränare var att avsluta säsongen utsetts Ole Gunnar Solskjaer, Sir Alex tillbringade 16 matcher i alla turneringar, har producerat dem 13 segrar och två oavgjorda och bara ett nederlag . När norska experter “Red Devils” som om reinkarnerad – började visa sig stor Paul Pogba, hastighet av beslut och arbeta med bollen igen visar Anthony Martial och ansågs enligt Mourinho har så gott som avskrivna tillbaka Luke Shaw är en av de bästa vänster ryggen med ett brittiskt pass.

Förvandlingen av Manchester United efter utnämningen av Sulschera var otroligt. Laget, som höljd i mörker under flera månader efter starten av säsongen, i mitten av december har blivit full av “glädje och tillförsikt”, som beskrev situationen med pressen Paul Pogba. Om det vid slutet av november – början av december, allvarligt ingen övervägt möjligheten att efterbehandling Manchester United i Champions League zon, nu laget Solskjaer tar mycket som behövs för att komma in i fjärde raden huvudklubbturneringen av kontinenten i ställningar.

“MJ” det är dags att flytta bort från personkult, trots framgångarna SulsheraFoto: manutd.com

Situationen på stånden har förbättrats. Fans kommandot igen oftare ler än rynka pannan och Avram Glazer ens märkt i förvaltnings låda med Jim Solbakkenom företräder Ole Gunnar Solskjaer. I den brittiska pressen skrev att Glaser och Solbakken livlig konversation om något under en av slagsmål, “Red Devils”, och efter den amerikanska ägare av klubben hade ett samtal på läktaren med rummet självt Solskjaer.

Glöm inte att rykten om önskan hos justitiedepartementets chefer i slutet av säsongen för att få en toppledare till klubben med ett namn och motsvarande rykte på fotbollsmarknaden som första gången uppträdde i media. De pratade om Zidane, Pochettino, Conte. Emellertid, efter laget under Sulscher utfärdat en 11-match obevekad körning, ändrade de röda djävlar chefernas uppfattning. Nu finns det mer och mer information till förmån för att norska tränaren kommer att stanna kvar på Old Trafford nästa säsong.