Spelbolag med trustly

Ja, Big Brother tittar på oss. Ta det som ett faktum och dra inte så mycket på. Plats i en viss grupp kan vara din fördel. Det är viktigt att inte bryta mot bookmakerns regler och tjäna ett gott rykte Popan. För farliga spelare gäller bäverna sanktioner – “klippa” maximala satsningar och blockera konton.
Big Brother bookmaker

I stora satsningsföretag handlar hela divisionen om sådana problem. Vi kallar det – “igrotsky avdelning.” Låt oss prata mer om det här.

Bra popan – förutsägbar popan.

Den huvudsakliga uppgiften för igrotsky-avdelningen är att kategorisera alla spelare. Absolut alla spelare måste vara i kontroll. Bra popan – förutsägbar popan. Bokmästaren måste veta från vilken spelare insatsen anlände. Ett stort flöde av satsningar från en kategori av spelare är en signal för en bookmaker. Det är nödvändigt att snabbt kontrollera att de föreslagna koefficienterna är tillräckliga. Kanske någonstans ett fel.
Bookmakare är också människor

Tänk på ett specifikt fall i vadslagningen. Lionel Messi skadade knäet i det sista spelet. Barcelona-läkarna bestämde att Messi skulle hoppa över nästa match med Atletico Madrid. Världslinjen för matchen “Atletico” – “Barcelona” börjar förändras. Det är tydligt för Tante Clave att utan Messi blir det en annan Barça och det blir en annan fotboll. Chanserna för framgång “madrass” ökar.

Och bookmakern “Uncle Vasya Bet” sover och ändrar inte kefa. Forkmen och literate spelare börjar ladda “Uncle Vasya Bat” i linje med “Atletico”. I satsningsavdelningen ringer bellen.
Farbror Vasyas rättfärdiga ilska

Ägaren till kontoret ringer – farbror Vasya. Farbror Vasya har ett speciellt program, han kan följa betsflödet hemifrån. Men du kan bara ändra odds från kontoret. Bookmakare svarar inte omedelbart, eftersom de kom ut för att röka och mobiltelefonen kvar på bordet. Slutligen kommer de tillbaka och hämtar telefonen. Angered farbror Vasya, inte generad i uttryck, berättar för dem allt han tycker om dem. Anställda lär sig mycket om sig själva. De är oense med anklagelserna för icke-traditionell sexuell läggning, men i situationen med satsningen på satsningar på Atletico erkänner de fullt ut skulden. Seniorskiftet berövas bonusen för månaden.

Mer på webbplatsen: odds på nätet