Šutér Němec: Killarna skrattar, men jag måste njuta av mina mål!

Försvararen, även om han skämtade, men som vet att de åtta TREF nenasbíral inte en säsong, men för mästerskapet! Tyska var en otvetydig pistol med Frankrike och Österrike. 3 + 2-balansen är stor.

Det är viktigt att arbeta för pojkar i målområdet. Oavsett om det var i den första matchen av Roman Červenka eller i den andra Jirka Novotný. Från oss måste försvararna gå till målet. Att slå det när målvakten inte kan se något, sade tyska skäl för sin extraordinära styrka skytte.

Inte för att 31letý hockeyspelare inte har mycket bra på-back totala poängen, karriär, men är i första hand en samlare hjälp. Förra året i Minsk var han den tredje mest produktiva tjeckiska med en balans på 1 + 5. Så ser hans statistik ut från de tre senaste KHL-graderna: 6 + 16, 3 + 16, 5 + 14. “Anfallarna har stora chanser att göra.Det bör då läggas ett mål och från mig som försvarare “, sade den tyska.

Med lite överdrift på honom bekräftar att självkritik är alltid det första steget i att åtgärda. “Något skulle ha velat”, sade han efter att ha öppnat dueller – Tyska har läget för de bästa krypskyttar i andra powerplay bildning, men hon har länge varit blygsamma i skuggan av commandoes med Voračka och Jagr

Allt började förändras med tiden. 21:10 mot Frankrike. Tyska först goalscoring misslyckades lycksalig eufori och rivaler i torsdagens vinst 5: 1 lagt en mer skott. “Låt mig uttrycka det så här: alltför många mål i en säsong inte göra – och träffar samlas ännu mindre.Jag har alltid en sådan höjdpunkt under året och jag valde honom nu “, log den tyska, som överlämnade den främsta organet kontrollera fransmän Roussel

Branka tredje -. Igen under den övre bar – gjorde mot Österrike. Det var igen nyckeln, duellens duell. Hon jordade den tuffa skytten igen. “Det är fantastiskt att Ondra Pavelec visade fantastiska gester. Han höll oss, gav oss en chans, “den tyska lagkamraten förhärligade. “Ändå behövde vi inte dra tillbaka. De skulle då cementerats i sin tredje och det skulle vara mycket svårt ”

Pavelec räddade av en tysk poäng -. Detta band fungerade. Det är svårt att beskriva vad de upplevt hockeyspelare när pucken rozvlní nätet. “Du kommer inte att uppleva en sådan atmosfär längre”, bedömer den tyska tribunen.Han vet emellertid att för att göra tjeckiska fans nöjda med medaljerna, har de något att göra: “Det finns många misstag. Vi ville inte ge österrikarna ett nummer, men de gav det. Mot Kanada kan sådana situationer ha slutat på annat sätt. “Han är fortfarande nykter i sitt betyg. Geysrar av glädje lämnar sina mål.