Tyskarna gjorde matchen med Lettland, den vinnande före slutet av Plachta

Resultat före mer än 15 000 tittare kunde snart öppna Daugavin. Latviansna använde inte kraftspelet, men i annat fall räddade de två lagen chanserna och missilerna. I den tionde minuten slösat bort en enorm möjlighet att skicka tyskarna i ledningen Krammer.

Strax efter, sprang i bråk med reglerna Hager och efter 20 sekunder ofrivilligt tillbaka till spelet. Lettiska kaptenen Daugavinš fram en exakt passning genom tre spelare till bortre stolpen efter ett lurar Darzinše, som öppnade poäng.

I början av den andra perioden letterna hade nästan jublade, men efter att han fick pucken bakom mållinjen, domarna de glädje omedelbart De tog positionen för den angripande spelaren i målposten.Med en balanserad gav vika under staten eller två lettiska maktspel.

“För oss var det en svår start i matchen. Mot svenskarna var det en utmanande match igår och våra ben var inte som vanligt. I de två första perioderna spelade vi extra fem shorthanded, medan letterna ens en gång. Men som tur var det fortfarande en öppen match, med vilken han kunde göra något “, sammanfattade duell tyska kapten Michael Wolf.

Den kanske avgörande ögonblick i spelet var Spruktse uteslutande i slutet av matchen för en foul knä i den 45: e minuten. Wolf kunde klara attacken, och tyskarna fortsatte att blåsa defensiven dåligt. När letterna överlevde och ytterligare försvagning för alltför många spelare på isen, verkade det som de var av skogen.En annan möjlighet tyskarna använde inte Rieder och segel, men som så småningom blev en hjälte.

Morgonen den 58: e minuten av linjen mellan ribban och återhämtade sig lite konstigt stavar tillbaka in i matchen och fortsatte. När stoppet men domaren tillät att se över situationen på video och bestämt att pucken studsade i marken efter att han låg bakom mållinjen. Power play letterna redan spillo.

“jag ärligt säga att jag inte har sett det reflekterade pucken bakom mållinjen. Han kom tillbaka från topppolen bakom målvakten, men ingen reagerade någonting, så vi spelade bort. Då kontrollerade de den på videon och det var ett mål, “sa han.” Det är svårt att klara av. Självklart borde vi ha gjort bättre i slutändan. Kan inte förlora en tredje 0: 2.Med en 1: 1-status har du fortfarande chansen att lyckas förlänga eller radera. Men vi lät vårt andra mål, vilket naturligtvis är väldigt frustrerande för oss, säger Lauris Darzins av lettiska försvard.