Du verkade inte märklig leapfrog med advokater?

Svaret är. Detta gjordes för att bli av med alla effekter av alkohol som konsumeras. Läkemedel finns naturligtvis i blodet längre, men tydligen visade analysen av proverna inte något överdrivet (men “amfetaminen” Tigiev var inte lycklig).

2. Du verkade inte märklig leapfrog med advokater? En av de bästa (och dyraste) advokaterna i Ryssland, Alexander Dobrovinsky, överförde försvaret till fallet Tatyana Stukalova. Den första advokaten Alexander Kokorin – Tatyana Stukalova övergav tillfälligt fallet och citerade en alltför aktiv informationskampanj mot en svarande. Vidare fanns det några märkliga permutationer. Det rapporterades att advokaten i “Tsapkov-gänget” (en brottslig organiserad brottslig grupp i Krasnodar-territoriet som begick massakern på 13 personer, inklusive barn och ett spädbarn) Umalat Sagitov tog upp frågan. En dag senare vägrade han också målet. Vidare framträdde Oleg Popovs namn. Och bara igår visar det sig att Tatiana Stukalova (Kokorins första advokat) går in i spelet igen! Konstigt? Definitivt ja.

Svaret är. Det första felet är klart för många. En hög händelse nådde Kreml, situationen kommenterades av Peskov, som rapporterade att brottsbekämpande organ hade material, skulle domstolen vara så objektiv som möjligt. Och det var nära sanningen. Först hotades ett “sött par” med ett mycket allvarligt straff. Artikel 116 i strafflagen (Beating) ersattes med artikel 213 (hooliganism begåtts av en grupp personer.) De maximala två års strafflagen ändrades till åtta år! Advokater förstod att fallet uppenbarligen försvann, eftersom kontrollen skulle vara mycket hård. Och efter Kokorins gripande och Mamaev gick in i spelet “mörkt” – backroom-förhandlingar, administrativt tryck från två sidor. Det rapporteras att Alexey Miller försöker sitt bästa för att rädda sitt husdjur. Jag argumenterar inte, Alexander Kokorin, som spelare, kan tycka om många men störa inte bara utredningen Ett advokatsprång på många sätt vittnar om detta.