Kokorin och Mamaev. slutsats

Tror du inte att en kampanj i slutet av veckan började “vitta” de två svarandena? Titta på beteendet hos den närmaste miljökretsens omgivande. Pavel Mamaev och Alexander Kokorin beter sig olika. Den första ber om ursäkt, påstår sig helt skyldig, medan den andra är lugnare, ler (på bilden kan du se hur Kokorin håller ett leende även i handbojor). Och Fader Paulas handlingar. Först en intervju med Channel One med en stor mängd förolämpningar och obscen språk, och igår ber om ursäkt för Mamaev Sr. till det ryska samhället för sin slarviga son på samma kanal. Och de konstiga påståenden från sportagenten Daria Shishkanova? Om handlingen, om trycket på den unga killen, som hon anser vara intelligent och bra kille.

Svaret är. Den första reaktionen av miljön – det var en riktig reaktion. Både far Mamaev och Daria Shishkanova och alla sorgspelare (omkring dem nedan) spyttrade sig på samhället, spottade på rykte och var glada att “riva av” någon amatörläsare, som skulle ha blivit förskräckt av ilska mot brott mot “sports major” “. De bryr sig inte om majoritetens uppfattning, de visste vem som bestämde allt. Då var det “kriminella klassens öde”. Vid slutet av veckan ändras klassen taktik. De anlitar PR-byrån för Sergey Zverev (inte en stylist) – företaget KROS. Du kan se verksamheten i detta företag även på vår hemsida.

Kokorin och Mamaev. slutsats

Och det sorgligaste är stödet från hela ryska fotbollsförbundet. Den utgående veckan påminde alla om “morot och pinne” -systemet. Ett av offren – officiell Denis Pak (en av dem som engagerade sig i utvecklingen av den nya “Cortege” för Rysslands president) är en representant för en stor byråkratisk maskin. Också belastad med korruption och brottslighet, har den ryska byråkratiska klassen inte något att skryta för allmänheten. Men här ser du, jag hittade en “skytt på en sten”. Både aktörerna och de drabbade personerna är elitfolk, nära de viktigaste personerna i landet, direkt eller indirekt. Hur som helst var alla indelade i två läger – bra tjänstemän och onda fotbollsspelare. Kom ihåg nyhetsrapporterna, alla statliga myndigheter: RPL, RFU, olika etiska kommittéer, statliga dumasekreterare (förutom Valery Gazzayev, som är under press från fotbollsförflutet och stark vänskap med Alexey Miller) motsatte sig Kokorin och Mamayev. De krävde arrestering, fängelse, böter, uteslutning från fotboll. Diskvalifikationer. I allmänhet är alla värsta.