Ryssland bekräftade klassen

Rysslands landslag i nästa omgång av Nationernas förbund värd ett mycket svårt turkiskt lag under ledning av Mircea Lucescu. Turkarna slog svenskarna på vägen och såg ut som en ganska farlig motståndare mot Cherchesovs anklagelser. Även om matchen också förväntades vara en strid, vann Ryssland en absolut förtjänt seger, vilket gjorde det så bra för gruppen. Vi analyserar varje detalj i det ryska landslagets seger under mikroskopet.

Ryssland bekräftade klassen, eller hur Lucescu lämnade med ingenting

Båda tränare blev knappast förvånade över de startade uppställningarna och satte upp en + – samma linjer som spelade snabbt. Vi skulle bara notera att Ryssland, istället för Cheryshev, som spelade mot Sverige, kom ut Kuzyaev. Denna substitution bytte Golovin till vänsterflanken på mittfältet. Om du kan kalla det en överraskning, noterar vi att i det turkiska landslaget kom Tekdemir ut istället för Topal som inte kom till Ryssland.

Starttryck Ryssland

Landslaget i Turkiet ställde samma problem som nästan alla konkurrenter från Cherchesovs landslag står inför: Turkarna spenderade de första 20 minuterna av spelet under det vildaste trycket från motståndaren. Med hela laget satte Ryssland påtryckningar mot motståndarna, vilket inte tillät att några få överföringar skulle bindas upp.

Ryssland bekräftade klassen, eller hur Lucescu lämnade med ingenting

Slutsatsen är att olika grupper kommer ut av det annorlunda. Men det turkiska laget under denna tidsperiod såg inte så mycket ut (för att uttrycka det mildt). Turkarna slutade omedelbart letar efter några sanna alternativ för att komma ur trycket och omedelbart spelade det bra gamla spelet “Out!”.

Ryssland bekräftade klassen, eller hur Lucescu lämnade med ingenting

Det är uppenbart att det ryska laget inte kunde spela 90 minuter av spelet med ett sådant effektivt tryck. Men korten matchade perfekt för hemmalaget: bara vid det ögonblicket, när trycket på trycket blev mindre och det var dags att slutföra det kom det mycket målet med Neustedter. För att vara ärlig, redan i det ögonblicket hade vi en bild av hela efterföljande match, och det var klart att här var Turkiet i stort problem. Ryssland är brant pressande, men i grävförsvaret är de ännu starkare … Från och med denna tid försvagade trycket monotont och Turkiet började öka andelen innehav av bollen.